BLACK is my favorite color
BLACK is my favorite color

Het is wel zo netjes om mij eerst even voor te stellen. Mijn naam is Daniella en ik ben 25 jaar oud. Vele noemen mij Dani omdat Daniella blijkbaar te moeilijk is om te onthouden. Ik heb namen gehoord als Danjelle, uh nee dit is geen grapje maar de echte waarheid. Ik woon samen met de liefste man ter wereld genaamd Ruben. Wij zijn inmiddels zes jaar samen en drie jaar daarvan getrouwd. Nu denk je vast [email protected]# GETROUWD. Ja, wij zijn drie jaar geleden in het huwelijks bootje gestapt uit pure liefde.

Ik heb de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond en werk als Pedagogisch Medewerker in de gesloten jeugdzorg voor jongeren met gedragsproblemen/stoornissen. Het leukste werk dat er is, naast zwartwit kaarten natuurlijk. De jongeren die ik begeleid en behandel zijn ontzettend creatief (ook op een wat minder leuke manier) dat mij geïnspireerd heeft. Ik weet toevallig dat het niet makkelijk is om twee verschillende baantjes te hebben, maar als het combineren zo leuk kan zijn, wat houd mij dan tegen? Precies, niks…

Het Idee van zwartwitkaarten

Hoe ik op dit idee ben gekomen? Na mijn studie ging ik fulltime aan het werk, ik had nog nooit full time gewerkt en was een soort van forever student. Er ging een wereld voor mij open, een tweede familie kreeg ik erbij. Even terug naar hoe wij op dit idee gekomen zijn: vorige jaar zijn mijn man en ik een weekje naar Milaan gegaan, om even lekker tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving. Tijdens de reis was ik veel aan het tekenen en vertelde ik aan mijn man dat ik mijn eigen kaarten wilde maken. Hij vond dit een top idee en wij zijn meteen aan de slag gegaan.

Nu een half jaar verder genieten wij van het maken van nieuwe producten. De geweldige reacties van iedereen geven ons veel energie en motivatie, wij vinden jullie toppers! Ik zal elke maandag een blog schrijven met daarin informatie over ons leven, onze producten en over geweldige acties van onze producten.

XO

Dreamteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *