1 Stoer, Hip & Uniek

De producten van zwartwitkaarten zijn uniek ontworpen en onwijs Stoer en Hip. De producten zijn niet alleen cool om te geven, maar ook om zelf te houden! Wat wij zelf erg leuk vinden is om de posters en kaarten als decoratie in huis te gebruiken. Doe ze in een fotolijstje of plaats ze gewoon ergens in de vensterbank. Tip: kijk een in de categorie Cactus of Geometric voor hippe woonkaarten.

2 Altijd 10% korting sparen bij iedere aankoop

Bij iedere aankoop spaar je 10% van het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) in punten. Je gespaarde punten kan je de volgende bestelling inleveren voor korting. het enige dat je hoeft te doen is een account aan de maken, of in te loggen met Facebook.
Rekenvoorbeeld: je hebt een bestelling geplaatst van €10,-. Hiervoor ontvang je 100 punten. 1 is €0,01 waard. Je volgende bestelling kan deze 100 punten inwisselen voor €1,- korting.

3 Zwart = echt zwart

Wij streven naar perfectie en garanderen hoge kwaliteit. Elke klant moet de kaarten met een blij gevoel in ontvangst nemen. Onze producten worden om deze reden in kleur gedrukt. Wij horen je denken, “In kleur? jullie kaarten zijn toch zwart wit?”. Dat klopt, echter is zwart niet altijd even zwart. Daarom worden onze producten DEEP BLACK gedrukt. Dit betekent een zwarte kleur die gemengd is uit meerdere kleuren, waardoor zwart 100% zwart is en met gegarandeerd 100% dekking. Daarnaast worden alle producten op FSCC papier/karton gedrukt, waarmee wij dus een beetje mee helpen aan een beter milieu.