BLACK is my favorite color
BLACK is my favorite color

2# Hands Up, Hoe hang ik mijn posters op

Hallo daar, een nieuwe maandag en dat kan maar 1 ding betekenen: een nieuwe blog. Vorige week ben ik actief bezig geweest met onze posters. Uh hoe doe je dat dan, zal je je wel afvragen. Ik ben op onderzoek gegaan hoe je het beste posters kan presenteren. Ik vind het namelijk best lastig om een poster goed te kunnen presenteren. Je moet met zoveel dingen rekening houden, past die in het lijst, wat voor kleuren vind ik mooi, hoe groot moet de poster zijn en waar ga ik de poster ophangen of opplakken. Wees niet getreurd, want hieronder volgen verschillende tips!

 

Praktische informatie: Zwartwitkaarten biedt twee verschillende formaten posters aan. Om het jullie zo gemakkelijk te maken zijn dit twee vaste maten, namelijk A4 en A3. Onze A4 formaat posters kost 2,95 per stuk en ons A3 formaat posters kost 6,95 per stuk. De posters zijn van goede kwaliteit, dat hoor je waarschijnlijk iedereen zeggen, maar bij ons is het echt zo! Onze posters zijn gedrukt op hoogwaardig 250 g/m² karton en worden geleverd in een stevige envelop, zodat je nieuwe aanwinst gegarandeerd niet beschadigd.

 

Tip 1# – Het bekende fotolijstje

Ik ben een persoon die van strak en basic houd, niet te veel kleur en al helemaal geen poespas. Ik heb de hele stad afgelopen en ja hoor geduld wordt beloond. Van de XIXI, naar de Hema, naar verschillende foto winkels, naar de Action en BAM! In de Action vond ik het perfecte lijstje voor onze geweldige posters. Op de foto hieronder zie je onze poster op verschillende manieren gepresenteerd in een zwart basic fotolijstje.

 

Tip 2# – Washi / kurk tape

Tegenwoordig overal te koop, in allerlei kleuren en maten. Zelf heb ik gekocht voor een basic zwart witte tape. Ik ervaar dat niet elke tape even goed plakt, dit brengt mij op ideeën: ik moet mijn eigen tape gaan verkopen dat wel plakt! Elk voordeel heeft zijn nadeel, op het moment dat de posters aan de muur plakt met tape beschadig je de poster en misschien wel je muur. Oplossing: bedenk dus een hele goede plek in de ruimte, waar je je poster voor altijd wil ophangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *